Robin Martens naar eigen zeggen 'sterker dan ooit' na heftige periode

De actrice is terug op Instagram, én heeft een nieuwe look

Robin Martens
robinmartensofficialInstagram

Voormalig GTST-actrice Robin Martens heeft een heftige periode achter de rug, nadat ze in oktober werd aangehouden voor het mishandelen van een politieagent. Afgelopen maand bleef het daardoor opmerkelijk stil op het Instagramaccount van de actrice, maar daar brengt ze nu verandering in.

Robin Martens terug op Instagram

Op het platform plaatst ze een selfie, met de tekst: "Pijn is er niet voor altijd. Ik leef nog, ik ben sterker dan ooit, ik hou van jullie." Op de foto is ook te zien dat Robin zichzelf een nieuwe look heeft aangemeten; haar lange bruine lokken heeft ze nog steeds, maar ze gaat sinds kort met een pony door het leven. In de reacties steken fans en collega's de actrice een hart onder de riem.

Mishandeling politieagent
Robin Martens werd in oktober aangehouden nadat ze een politieagent zou hebben mishandeld in Castricum. Op videobeelden is volgens de politie te zien dat de actrice de agent meerdere malen in het gezicht slaat, maar volgens de actrice zelf was er geen sprake van mishandeling. Bij Beau van Erven Dorens aan tafel in zijn talkshow Beau vertelde een emotionele Robin hoe zij zich de avond precies herinnert. De officiële hoorzitting waar de 27-jarige moet verschijnen, vindt plaats op 19 november. Het is dan aan de Officier van Justitie of de actrice schuldig wordt bevonden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs