Temptation Island VIPS Channah en Quentin wonen weer samen

Een besluit dat (vooral) met hun pasgeboren zoontje te maken heeft

Channah en Quentin Temptation Island VIPS
Temptation Island VIPS

Hun Temptation Island VIPS-avontuur gaat de boeken in als meest schokkende deelname ooit, maar inmiddels zijn Channah Koerten en Quentin Jarrett ouders van de kleine Tiger geworden en weer gelukkiger dan ooit. De twee wonen weer samen om zo makkelijker voor hun pasgeboren zoontje te kunnen zorgen.

Channah en Quentin wonen weer samen

De actie van de twee doet velen vermoeden dat ze weer een stel zijn, maar zo ver is het nog niet, laten de ouders aan Shownieuws weten. Wel hopen ze weer naar elkaar toe te groeien, maar de focus ligt volgens Channah nu volledig op de kleine. De zorg voor hem heeft de prioriteit.

Temptation Island VIPS
Channah en Quentin deden – nadat ze eerder al hadden meegedaan aan Ex on the Beach Double Dutch – afgelopen seizoen mee aan Temptation Island VIPS. Halverwege het seizoen biechtte Channah op het programma vroegtijdig te willen verlaten omdat ze al die tijd al zwanger was. De twee verlieten beiden als vrijgezel het programma, maar nu lijkt het misschien toch weer goed te komen tussen de twee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs