Kaitlynn Carter over Miley Cyrus: "ik ging op vakantie met een vriendin en werd verliefd"

Ze doet een boekje open over haar relatie met de zangeres

kaitlynn-carter-miley-cyrus
BG026/Bauer-GriffinGetty Images

Het was de grootste opschudding in de media sinds het Jordyn Woods-Tristan Thompson schandaal: vlak nadat Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar gingen, werd de zangeres zoenend gespot met Kaitlynn Carter, de kersverse ex van Brody Jenner. Inmiddels zijn Miley en Kaitlynn uit elkaar (sterker nog, Miley heeft een nieuwe vriend: Cody Simpson). Kaitlynn doet nu een boekje open over haar relatie met de 26-jarige popster.

Kaitlynn Carter relatie Miley Cyrus

Kaitlynn schrijft een essay voor de Amerikaanse Elle, waarin ze uitgebreid ingaat op haar relatie met Miley. "Afgelopen juli ging op vakantie met een vriendin. Voor ik het wist, werd ik verliefd op haar," begint de 31-jarige.

Vriendschap Kaitlynn Carter Miley Cyrus

"Mijn vriendin en ik reisden door Europa, terwijl we over onze recente break-ups probeerden te komen. Op dat moment was mijn eerste en enigeromance met een vrouw geboren," aldus Kaitlynn. "Ik hoefde er niet over na te denken. Het gebeurde gewoon en voelde precies goed. Nu ik terugkijk op onze drie-jarige vriendschap, besef ik dat ik me altijd al tot haar aangetrokken voelde, op een andere manier dan bij mijn andere vrienden."

Kaitlynn over Miley

Kaitlynn vertelt dankbaar te zijn voor haar korte relatie met Miley. "De media portretteerde onze relatie veelal als een 'vakantieliefde' of 'affaire', maar het was zoveel meer dan dat. Dit was een diepgaande reis om mezelf te ontdekken. Voor de eerste keer ooit, luisterde ik naar mezelf, vergat ik wat de 'norm' is en leefde gewoon."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs