Kylie Jenner en Drake schijnen het samen erg gezellig te hebben

Is dit het nieuwe celebrity power couple?

Kylie Jenner en Drake
Neilson BarnardGetty Images

Oké, oké, er is nog niks gespot of gezien of bevestigd, maar dit gerucht is zo leuk dat we het toch even met jullie wilden delen. Volgens verschillende bronnen zijn Kylie Jenner en Drake de afgelopen maand veel samen, en zou het weleens meer dan een vriendschap kunnen zijn.

Kylie Jenner en Drake

Sinds haar breuk met Travis Scott, met wie ze bijna drie jaar samen was en dochtertje Stormi kreeg, schijnt Kylie volgens bronnen van PEOPLE veel tijd door te brengen met de Canadese rapper.

Een anonieme bron uit Drake's kamp vertelt aan PEOPLE: "Hij en Kylie zijn de laatste tijd vaak samen. Ze zijn al lang vrienden en Drake is erg close met de familie." Een andere bron zegt zeker te weten dat de connectie tussen Kylie (22) en Drake (33) "romantisch" is. Daarentegen heeft deze reporter ook mensen gesproken die zeggen dat er niet meer is dan een

Samen op feestjes

Kylie was afgelopen donderdag, samen met haar broer Rob Kardashian, op Drake's Halloweenfeestje in West Hollywood.

Een aanwezige doet verslag aan E! Online: "Ze gingen regelmatig van en naar de privé-bar in de club. Ze zaten af en toe samen en waren de hele avond in dezelfde groep. Het zag er flirty uit. Aan het einde van de avond had Drake enkele SUV's klaarstaan en ging hij om dezelfde tijd als Kylie weg." Een week eerder was Kylie ook aanwezig op Drake's verjaardagsfeest.

Er zijn wel meer geruchten

Of het meer is dan alleen vriendschap, moeten we nog maar eens zien. De laatste tijd zijn er wel meer geruchten over Kylie Jenner's dating-leven. Zo zou ze weer samen zijn gezien met haar ex Tyga én dachten mensen dat ze met Jaden Smith aan het daten was. We'll keep you posted.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs