Kristen Stewart had met Robert Pattinson willen trouwen

"Hij was mijn eerste liefde."

Kristen Stewart en Robert Pattinson
Kevin WinterGetty Images

Van 2009 tot 2012 waren ze hét belangrijkste celebrity couple; Kristen Stewart en Robert Pattinson ontmoetten elkaar op de set van Twilight en werden ook in het echte leven een setje. Alle Tumblr-harten braken toen er in 2012 foto's opdoken waarop Kristen wel heel intiem leek te zijn met regisseur Rupert Sanders. Dat betekende het einde voor K-Stew en R-Patz. Want zo kortten we alle namen af in 2012.

Kristen Stewart bij Howard Stern

In de radioshow van Howard Stern vertelt Kristen openhartig over de relatie en hoeveel ze van Robert hield. Stern vroeg of ze dacht dat ze met hem zou trouwen. "Dat wilde ik wel, ja. Ik ben alleen niet- ' Stern onderbreekt haar: "Als hij je had gevraagd, waren jullie dan getrouwd?" Kristen twijfelt even hoe ze het moet verwoorden. "Ik weet het niet. Ik ben nooit super traditioneel geweest, maar tegelijkertijd: ja. Bij elke persoon met wie ik serieuze relatie had dacht ik: dit is het. Ik ben nooit heel casual in relaties."

He's the best

Dan vraagt Stern naar haar tijd op de set van Twilight. Hij begint weer over de relatie tussen Kristen en Robert. Hij heeft een duidelijke mening klaar: de grootste fout die je als acteur kan maken, is een relatie aangaan met je tegenspeler. 'Ik kon er weinig aan doen,' bekent Kristen. 'Hij was mijn eerste echte liefde. Ik hield van mijn vriendje op de middelbare school, maar Robert en ik waren wat ouder, en het was gewoon... [explosie-geluid]'. Howard Stern zegt dat Robert een charmante man is. Kristen: 'Ja, he's the best.'

Ook laat Kristen in het interview weten dat ze nooit echt met de wereld heeft kunnen delen hoe hun relatie verlopen is. Haar relatie lag op dat moment zo onder de loep, dat ze er liever niets over wilde zeggen uit angst dat ze nóg meer aandacht trok. Daarom is het nu wel fijn om te horen dat er no hard feelings zijn tussen de twee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs