10 vragen aan Jaimie Vaes: "Ik dacht letterlijk dat ik doodging"

Ze vertelt alles over haar nieuwe leven

Jaimie Vaes beantwoordt - met baby Lió op haar schoot - tien vragen van Glamour. Wat voor een vader is haar verloofde Jorik? Hoe is de taakverdeling in huis? En hoe kwamen ze bij de naam Lió? Ze vertelt het allemaal.

Jaimie Vaes zwanger

Als één ding duidelijk is, is het dat de 30-jarige de zwangerschap én bevalling behoorlijk onderschat heeft.“Ik dacht letterlijk dat ik doodging,” vertelt Jaimie Joanne Vaes, verwijzend naar de pijn tijdens de bevalling. Maar nadat de kleine geboren was, vergat ze al die pijn weer. "Alle clichés zijn waar," aldus Jaimie.

Jaimie Vaes Lil Kleine

Verder vertelt de verloofde vanLil Kleine alles over hoe het is om moeder te zijn ("Je merkt echt dat je hier voor bent gemaakt."), wat ze Lió hoopt mee te geven en nog veel meer. Wil je meer van Jaimie lezen? In een openhartig interview met Glamour vertelt ze alles over haar nieuwe leven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs