Kanye West wil in 2024 president worden én weer z'n naam veranderen

Nooit een saai moment in het leven van... Christian Genius Billionaire Kanye West?

Fast Company Innovation Festival - Day 3
Brad BarketGetty Images

Elke keer dat Kanye West op een podium klimt en een microfoon in zijn handen krijgt, volgt er wel een of andere interessante uitspraak. Zo ook op Fast Company’s Innovation Festival, waar Kanye aanwezig was om over zijn Yeezy-collectie te praten. Uiteraard ging het niet alleen daar over.

Christian Genius Billionaire Kanye West

"Mensen vinden het schofterig om jezelf miljardair te noemen, maar ik denk dat ik mijn naam een jaar lang ga veranderen naar Christian Genius Billionaire Kanye West zodat jullie begrijpen wat het woord betekent. Ik denk dat ik dat op m'n nummerbord ga zetten.”

Toen veranderde het onderwerp naar zijn plannen om zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen in 2024.

Kanye for president

“Wanneer ik meedoe aan de presidentsverkiezingen in 2024 —” zei West, toen hij onderbroken werd door gelach uit het publiek. “Waar lachen jullie om?” Hij vertelt dat hij ontzettend veel nieuwe banen zou creëren als hij verkozen wordt

"Ze zeggen dat ik gek ben, maar één op de drie African Americans zitten in de gevangenis. Ondertussen zitten alle celebrities in een spreekwoordelijke gevangenis omdat ze niks durven zeggen."

We vinden het super goed dat Kanye zich uitspreekt over deze issues, maar hopen toch dat - na Ye's grote vriend Trump - een wat meer voorspelbare president het Witte Huis mag betrekken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs