Selena Gomez neemt haar kleine zusje mee naar de première van Frozen 2

De zangeres heeft zojuist de award voor beste grote zus ooit gewonnen

Selena Gomez
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

De première van Frozen 2 vond deze week plaats in Hollywood, waar ook Selena Gomez bij aanwezig was. Maar niet alleen. Hand in hand én in matching outfits betrad ze samen met haar plus one, haar kleine, zesjarige zusje Gracie, de rode loper, en sindsdien draagt ze de titel van beste grote zus ooit.

Zusje Selena Gomez

En dat beseft de 27-jarige zangeres zich maar al te goed. "Ik hoop dat ik nou officieel de beste grote zus ooit ben", schrijft ze bij superzoete foto's van hen samen, waarop de twee hand in hand poseren, en elkaar een kusje geven. "Ze had de tijd van haar leven." Maar ook zelf was Selena enthousiast om de première bij te wonen. "Frozen 2 was geweldig", schrijft ze tot slot.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Matching outfits
De twee verschenen voor de gelegenheid – als een kleine ode aan de fictieve hoofdrolspelers van de film, zussen Elsa en Anna – in matching outfits. De zussen droegen beiden een lange, witte jurk met daarover een glittercape met veren aan de bovenkant, ontworpen door Marc Jacobs. Maar het bleef niet alleen bij matching jurken: ook hun sieraden en kapsels – vlechtjes – hadden de twee op elkaar afgestemd. Grote kans dat deze foto nu boven Gracie's bed hangt:

Selena Gomez en zusje Gracie
Kevin WinterGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs