Monica, Rachel én Phoebe houden mini Friends-reünie op de rode loper

Oh, we bedoelen natuurlijk Courteney Cox, Jennifer Aniston en Lisa Kudrow

Friends
NBCGetty Images

Er gaat tegenwoordig geen week voorbij of er is een nieuwe Friends-reünie. Na een mini-reünie begin oktober, met Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc, volgde de inmiddels wereldberoemde reünie later die maand, waarmee Jennifer Aniston haar Instagram-debuut maakte én het internet brak. Vervolgens stond social media eerder deze week wéér op z'n kop nadat Courteney Cox een foto op Instagram plaatste met haar Friends-husband Matthew Perry.

Gelukkig krijgen we nooit genoeg van Friends-reünies, want deze week verschenen Courteney Cox, Jennifer Aniston én Lisa Kudrow samen op de rode loper voor de SAG-AFTRA Patron of the Artists Awards.

Friends-reunie
Gregg DeGuireGetty Images

Friends-reünie op de rode loper

En met die mini-reünie laten de actrices zien dat ze échte, ja, Friends zijn, want Courteney Cox en Lisa Kudrow verschenen aan de zijde van Jennifer om haar te supporten. De actrice – die momenteel in de serie The Morning Show te zien is – ontving de Artist's Inspiration Award voor haar liefdadigheidswerk voor organisaties zoals het Amerikaanse Rode Kruis en het kinderziekenhuis St. Jude's Children’s Research Hospital.

Friends
Gregg DeGuireGetty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs