Vanessa Hudgens zingt een dronken versie van 'Breaking Free'

High School Musical is inmiddels dertien jaar oud

Vanessa Hudgens zingt Breaking Free met karaoke
Gregg DeGuireGetty Images

Toch leuk dat we Vanessa Hudgens nog één keertje als Gabriella Montez mogen zien. Gisteravond was de 30-jarige actrice met een groep vriendinnen in een karaokebar en zong ze een High School Musical-klassieker: Breaking Free. Helaas was Zac Efron niet aanwezig om het duet compleet te maken.

Breaking Free

Vanessa zong het liedje - dat 13 jaar geleden uitkwam - vol overtuiging mee en postte een video van het voorval op Instagram. Uit haar caption (en, laten we eerlijk zijn, de video) maken we op dat ze niet helemaal sober was. "Hier is een hele slechte, agressieve en volledig sobere 😂😳🙏🏻 versie van Breaking Free. Yep. Dat is gebeurd," schreef ze onder de video. "Het doet pijn aan mijn oren, maar ik moet er ook om lachen 🤷🏻‍♀️ the “ooo yeah”. Dear lord lol 🤦🏻‍♀️🤘🏻"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vanessa zingt de iconische lyrics: “There’s not a star in heaven that we can’t reach, if we’re trying - so breaking free,” terwijl ze er een Celine Dion-waardige 'Ooh yeah' bij improviseert.

High School Musical: The Series

Voor fans van High School Musical is dit een leuk extraatje in een belangrijke week: vanaf morgen is er op Disney+ namelijk een gloednieuwe High School Musical serie te zien! In High School Musical: The Series zien we een compleet andere cast en kunnen we ook een hoop nieuwe muziek verwachten. De serie wordt niet zomaar een vierde deel of een remake, maar krijgt een heel andere toon dan de films. Het is namelijk geschoten als mockumentary (zoals bijvoorbeeld The Office). Wij zijn benieuwd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs