Alicia Keys geeft de beste reactie nadat haar vierjarige zoon zich schaamde voor zijn regenboog manicure

Go Alicia!

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Dimitrios KambourisGetty Images

Alicia Keys staat bekend om haar zangcarrière, maar zeker ook om haar #NoMakeup Movement die ze begin 2016 startte. De zangeres heeft samen met haar man een zoontje van vier jaar oud, die wél geïnteresseerd blijkt te zijn in make-up en beauty. Nu deelt Keys via haar Instagram-account haar frustraties over de oordelen die haar zoontje verwachtte toen hij regenboogkleurige nagellak wilde dragen.

"Hij is pas vier!"

De zangeres vertelt in een video die ze deelde op haar Instagram-account dat ze samen met haar zoontje Genesis naar de beautysalon ging voor een manicure. Het uitstapje liep echter anders dan gepland en de zangeres deelde haar frustraties hierover: "Hij zit in de stoel en zegt: 'Ik wil een regenboog'. Dus hij vertelt de dame dat hij regenboogkleuren op zijn nagels wil. Ze lakt elke nagel in een andere kleur en daarna keek hij me aan en zei: 'Mama, ik wil dit niet op mijn nagels.'" Alicia vertelt dat ze vervolgens aan haar zoontje vroeg waarom hij dit zei waarop hij antwoordde dat sommige mensen er misschien een probleem mee zouden hebben.

Alicia gaat verder en vertelt vol frustratie over de mogelijke oordelen die haar zoontje voelde toen hij koos voor zijn manicure. "Kun je dit geloven? Hij is vier jaar oud! En hij begrijpt nu al dat iemand hem kan beoordelen omdat hij kiest voor regenboogkleuren op zijn nagels". Alicia moedigde haar zoontje vervolgens aan om zijn eigen ding te blijven doen en dat het niet uitmaakt hoe mensen erop reageren, zolang je er zelf maar achter staat: "Jij vindt het leuk. Wat maakt het uit wat iemand anders zegt?"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oordelen

De zangeres vervolgde haar boodschap met een gedachte over hoe oordelend mensen kunnen zijn. "De manier waarop ik het zie is dat er mannelijk en vrouwelijke energieën in ons allemaal zitten, punt. Het baart me zorgen dat we deze verschillende kanten van onszelf niet kunnen onderzoeken. Ook ik uit vaak de mannelijke kant die in me zit. En elke keer zijn daar zo veel oordelen over. Ik ben hier heel erg gefrustreerd over. We moeten in staat zijn om onze mannelijke en vrouwelijke kanten te verkennen en uit te drukken hoe we dat willen." Go Alicia!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs