Selena Gomez en Julia Michaels zoenen op het podium

De twee namen matching tattoo's en deelden liefdevolle Insta's over elkaar

Selena Gomez en Julia Michaels
Emma McIntyre/AMA2017Getty Images

Selena Gomez en Julia Michaels zijn al een tijdje veel meer dan alleen co-writers op liedjes als Hands To Myself, Anxiety en Bad Liar. De twee zijn ook heel close als vriendinnen. Of is er wellicht meer? Twitter ontplofte gisteravond toen Selena en Julia elkaar tijdens een optreden kusten.

Is er meer tussen Selena Gomez en Julia Michaels?

Julia trad gisteren op voor een uitverkocht Fonda Theatre in Los Angeles. Als verrassing nodigde ze Selena uit om samen hun nummer Anxiety te zingen. Na afloop deelden ze een lief moment: Julia gaf haar BFF na wat geknuffel een flinke smakkerd. Lief. Selena deelde zelf een foto van de kus - met een hartje erbij - waardoor fans zich afvroegen of het misschien meer was dan een vriendschappelijke smooch.

Matchende tattoo's

De kus is niet de enige reden dat de geruchtenstroom op gang kwam; Selena's hele Instagram Story draait de afgelopen 24 uur om haar liefde voor Julia. Gisteren lieten de vriendinnen matchende tattoo's zetten bij tattoo artist Brad Reis. Selena deelde een polaroid op Instagram met het bijschrift 'Now my arrow always points to you', verwijzend naar de twee pijltjes die naar elkaar wijzen als ze elkaars hand vasthouden.

My love, my heart and my soul

Gisteren deelde Selena een serie foto's voor Julia's verjaardag. Het bijschrift? "My love, my heart and my soul @juliamichaels 🖤". Of het nu meer is dan vriendschap of niet, we shippen deze #Jelena een stuk harder dan de originele versie.

View this post on Instagram

My love, my heart and my soul @juliamichaels 🖤

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs