De beste tips van Romee Strijd over beauty, reizen en sporten

Het Nederlandse supermodel komt naar het Glamour Beauty Festival

Feitjes over Romee Strijd
Edward BerthelotGetty Images

Ook zo fan van Romee Strijd? Het Nederlandse supermodel komt op zondag 17 november naar het Glamour Beauty Festival! Romee zal daar met hoofdredacteur Anke de Jong in gesprek gaan over onderwerpen als beauty, carrière maken en bodyshaming.

Het beste nieuws? Je kan Romee ontmoeten! Tijdens een meet and greet mag jij al je prangende vragen aan haar stellen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt – dus zorg dat je op tijd bent. Heb je nog geen kaartje voor Glamour Beauty Festival? Koop nu je tickets hier.

De beste tips van Romee Strijd

Op het beauty-festival zul je alles over haar te weten komen, maar wij verzamelden alvast tien wijsheden die het Zoetermeerse topmodel door de jaren heen heeft losgelaten over modellenwerk, reizen, beauty en liefde.

Haar belangrijkste beauty-tip

Aan W vertelt Romee wat haar belangrijkste beauty-tip is. "Gebruik altijd een goede SPF. De zon is niet het beste voor je huid." Ze gebruikt een aparte zonnebrandcrème voor haar gezicht en eentje voor haar lichaam om altijd beschermd te zijn tegen schadelijke stralen. Verstandig.

Mooi van binnen

Je kan smeren wat je wil, Romee gelooft meer in van binnenuit aan je schoonheid werken: "Ik geloof echt dat je op je mooist bent als je gezond eet".

Haar favo hotspots

De Zoetermeerse is regelmatig in Nederland te vinden. Waar ze dan uithangt? Ze deelde haar favoriete hotspots laatst met ons in een interview: "Mijn favoriete hotspot in Amsterdam is Benji's, ze hebben heerlijke avocado toast en cappuccino. In Rotterdam kom ik graag bij Bertmans."

Een snelle workout

Om gezond en fit te blijven, sport Romee ontzettend veel. Zo'n workout hoeft trouwens niet altijd twee volle uren te duren: "Als ik maar twintig minuutjes heb, doe ik tussendoor een paar jump squats, lunges, wat buikspieroefeningen, gebruik ik mijn enkelgewichten en ga ik even touwtjespringen. Ik eindig altijd met een stretch," vertelt ze tegen ELLE.

Vliegtuigverzorging

Romee brengt talloze uren in vliegtuigen door, tussen Nederland en New York en naar klussen over de hele wereld. Als je ooit hebt gevlogen, weet je dat het funest is voor je huid. Daarom gebruikt Romee in het vliegtuig altijd een "superrijke crème of een hydraterend masker". Ook zegt ze tegen V dat genoeg water drinken in het vliegtuig een groot verschil maakt.

Pak je koffers

Als je zo veel reist als Romee, leer je ook hoe je het beste je koffer in kan pakken. Haar ultieme tip? Je outfits van tevoren goed plannen: "Ik houd ervan om van tevoren outfits uit te denken. Ik pas alles aan, ik maak foto's met mijn iPhone en dan maak ik een mapje met 'vakantie outfits'. Dat bespaart een hoop tijd."

Catwalk coach

Je zou denken dat Romee in het begin van haar modellentijd ontzettend nerveus was om shows voor Louis Vuitton en Prada te lopen. Dat viel dus wel mee. "Ik was niet nerveus omdat ik geen idee had wat me overkwam. Dat scheelde. Toen ik eenmaal begon te lopen, focuste ik me op het einde van de catwalk. Dan valt al het andere weg," vertelt ze aan ELLE UK.

Glamour Beauty Festival

Meer weten over Romee of wil je de Victoria's Secret Angel ontmoeten? Dat kan dus op het Glamour Beauty Festival. Naast Romee zijn er ook vele andere sprekers, zoals Kaj Gorgels, Selma Omari, Dilan Sabah, Isadee Jansen, Delia Skinmaster, Julia Mekkes, en many many more. Bekijk hier het blokkenschema.

Datum / 16 & 17 november 2019
Locatie
/ KIT Amsterdam
Tickets
/ zijn €25 exclusief servicekosten, en inclusief een hele fijne (en goedgevulde!) goodiebag met een minimale waarde van €120 . Koop nú je ticket(s) hier (Let op: Romee Strijd zal op het Beauty Festival te zien zijn op zondag 17 november)
Bonus
/Bij een dubbelticket krijg je nu voor €5 extra, maar liefst 4 issues van Glamour thuisgestuurd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs