Bella Hadid open over depressieve gevoelens in begin van haar carrière

'Ik huilde 's ochtends, 's middags én 's avonds'

Bella Hadid depressie
Victor BoykoGetty Images

Model Bella Hadid heeft zich op het Vogue Fashion Festival in Parijs uitgesproken over haar depressieve gevoelens in het begin van haar modellencarrière. Het 23-jarige model geeft toe absoluut niet lekker in haar vel te hebben gezeten toen ze als achttienjarige in een rap tempo enorm succesvol werd.

Bella Hadid open over depressie

Volgens het model waren er dagen dat ze heel erg emotioneel was. "Dan moest ik 's ochtends huilen, en 's middags tijdens de lunch, en 's avonds voordat ik ging slapen." Al op jonge leeftijd maakte het jongere zusje van Gigi Hadid lange dagen van veertien uur, en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. "Ik was een emotioneel wrak."

Schuldig
Maar praten erover, dat deed ze niet echt. Zo vertelde het topmodel op het festival ook dat ze zich vaak schuldig voelde als ze zeurde over haar "verbazingwekkende leven". "Ik heb er daarom niet over gepraat. Ik leef zo'n bijzonder leven, krijg waanzinnige mogelijkheden, en toch voel ik me soms depressief. Dat slaat voor mijn gevoel nergens op."

Belangrijk gespreksonderwerp
Als het model terugblikt op de eerste jaren van haar carrière, denkt ze dat ze gewoon even iets meer lucht nodig had gehad. "Ik zat echt in een spiraal." Bella is nu goudeerlijk over deze eerste moeilijke jaren, omdat ze aan haar fans wil laten zien dat niemands leven makkelijk is, maar dat er áltijd licht is aan het einde van de tunnel. "Ik heb het gevoel dat ik me hierover moet uitspreken, want wat ik de afgelopen vijf jaar heb meegemaakt, is behoorlijk intens. Nu voel ik me weer helemaal goed, maar dat heeft echt even geduurd."

Lingerieshows
Tot slot deelde Bella ook haar ervaringen over het lopen van lingerieshows. Zo gaf ze toe zich in september – toen ze tijdens New York Fashion Week meeliep in Rihanna's Fenty x Savage show – voor het eerst comfortabel te hebben gevoeld in lingerie op de catwalk. "Het was de eerste keer dat ik me echt sexy voelde." Ondanks dat Bella de Victoria's Secret Show niet bij naam noemde, maakt ze met die uitspraak duidelijk zich ook tijdens de show van het veelbesproken lingeriemerk in 2016, 2017 en 2018 niet comfortabel te hebben gevoeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs