Rapper Bizzey met hartklachten in het ziekenhuis

De artiest moet rust nemen van de dokter

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rapper Bizzey ligt in het ziekenhuis met een ontstoken hartzak. Dat laat de artiest weten op Instagram Stories, nadat hij op vrijdag zijn optreden bij de modeshow van Nikkie Plessen in de Efteling noodgedwongen moest cancelen. Nu geeft hij zijn volgers vanuit zijn ziekenhuisbed een update.

Bizzey hartklachten
BizzeyInstagram

Bizzey in het ziekenhuis

"Lieve mensen, mijn hartzak is ontstoken, en dat is best wel een ding", schrijft de rapper in zijn Instagram Stories. "Ik heb gelukkig medicijnen gekregen en dat zou moeten helpen. De dokter wil dat ik even rust neem, dus dat doe ik dan maar." Tot slot bedankt hij al zijn fans voor de steun. "Ik vind jullie berichten echt superlief. Doet me mega goed."

Video vanuit ziekenhuisbed
Met een video vanuit het ziekenhuis liet de rapper zijn fans vrijdag goed schrikken. Op de beelden is te zien dat de rapper in een ziekenhuisbed ligt. "Sorry dat ik vanavond niet bij de show was in de Efteling mensen", schreef hij bij de beelden. "Het komt allemaal goed, thanks voor de liefde."

Bizzey hartklachten
BizzeyInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs