Kaia Gerber en Pete Davidson zijn zoenend gespot in het openbaar

Zijn ze toch meer dan vrienden?

Kaia Gerber en Pete Davidson
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Zijn Kaia Gerber en Pete Davidson een setje? Er gaan al een tijdje geruchten en de twee worden vaak samen gespot, maar altijd op gepaste afstand. Nu zijn het model en de comedian zoenend gespot, in het openbaar.

Kaia Gerber en Pete Davidson zoenend gespot

Op E! staat een foto waarop de twee - volgens hen - zoenend te zien zijn, ook al is-ie aardig korrelig en onduidelijk. Hoe dan ook: Pete Davidson heeft wéér een prachtige vrouw aan de haak geslagen.

Volgens Entertainment Tonight waren Gerber en Davidson afgelopen weekend ook al erg close op de afterparty van Saturday Night Live. "Op een bepaald moment zaten ze samen achterin het restaurant, in een booth. Ze hadden het erg gezellig en raakten elkaar veel aan."

De relaties van Pete Davidson

Pete Davidson heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als de meest begeerde bachelor in de entertainment-industrie. De SNL-komiek was eerder (famously) verloofd met Ariana Grande, en had de afgelopen jaren relaties met onder meer Cazzie David, Kate Beckinsale en Margaret Qualley.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs