Heel het internet denkt dat Brad Pitt en Alia Shawkat aan het daten zijn

Is dit de nieuwe vriendin van Brad Pitt?

Brad Pitt en Alia Shawkat
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Zolang we ons kunnen herinneren volgt de hele wereld Brad Pitt's liefdesleven op de voet. Eind jaren 90 waren we obsessed met Brad en Jen. De 2000's stonden in het teken van Brangelina. Hij is sinds zijn scheiding van Angelina Jolie aan enkele vrouwen gelinkt, maar niets zette echt door. Nu wordt Brad de laatste tijd erg veel gespot met Alia Shawkat en wij hopen zo dat dit een ding is.

Wie is Alia Shawkat?

Is Alia Shawkat Brad Pitt's nieuwe vriendin? En wie is ze nou eigenlijk? Je kent Alia misschien wel als Maeby uit Arrested Development. Verder speelde ze recent de zus van Paul Rudd in Living With Yourself. Daarnaast heeft ze een lang cv op acteergebied van vooral indie films en (gast)rollen in series als Transparent en Broad City.

Alia Shawkat en Brad Pitt
Jerritt ClarkGetty Images

Zijn ze vrienden of hebben ze een relatie?

De twee worden de laatste tijd regelmatig samen gespot. Het zou kunnen dat ze vrienden zijn, maar hóe leuk zou het zijn als Alia Brad's nieuwe vriendin is? We love her. Laten we het bewijsmateriaal even bekijken. Brad (55) en Alia (30) werden gespot in de Wilding Cran Gallery in Los Angeles, waar ze samen kunst bekeken en zich in de art crowd mengden. En ja, daar zijn foto's van.

Dezelfde avond werden ze met z'n tweetjes in een restaurant gespot, zoals je kan zien op deze fantastische sneaky foto.

image
Nathalia CuevaTwitter

Vorige maand gingen ze samen naar een comedy show van Mark Birbiglia, waar ze backstage gefotografeerd werden, samen met een groepje vrienden. In september waren Brad en Alia samen bij Ethan Cohen’s toneelstuk A Play Is A Poem in LA. Na het toneelstuk stapten ze met z'n tweeën in een auto, maar helaas hebben we dáár geen foto's van.

image
Twitter

Wat denken jullie: zijn ze vrienden of hebben we totaal gemist dat Brad en Alia al een tijdje aan het daten zijn? Hebben we al couple name ideeën? Bralia? Alad?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs