Heel het internet denkt dat Brad Pitt en Alia Shawkat aan het daten zijn

Is ze low key de vriendin van Brad Pitt?

Brad Pitt en Alia Shawkat
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Zolang we ons kunnen herinneren volgt de hele wereld Brad Pitt's liefdesleven op de voet. Eind jaren 90 waren we obsessed met Brad en Jen. De 2000's stonden in het teken van Brangelina. Hij is sinds zijn scheiding van Angelina Jolie aan enkele vrouwen gelinkt, maar niets zette echt door. Nu wordt Brad de laatste tijd erg veel gespot met Alia Shawkat en wij hopen zo dat dit een ding is.

Tijdens de Oscars grapte Brad dat hij gelinkt wordt aan iedere vrouw waar hij naast staat, maar we zien Brad de afgelopen maanden veel met Arrested Development-actrice Alia Shawkat. Gisteren werden de twee opnieuw gespot bij een concert van Thundercat in Los Angeles, zo is te zien op foto's en video's van TMZ.

Alia Shawkat en Brad Pitt
Jerritt ClarkGetty Images

Wie is Alia Shawkat?

Is Alia Shawkat Brad Pitt's nieuwe vriendin? En wie is ze nou eigenlijk? Je kent Alia misschien wel als Maeby uit Arrested Development. Verder speelde ze recent de zus van Paul Rudd in Living With Yourself. Daarnaast heeft ze een lang cv op acteergebied van vooral indie films en (gast)rollen in series als Transparent en Broad City.

Bekijk ook: Waarom zijn we zo obsessed met Brad en Jen's reünie?

Zijn ze vrienden of hebben ze een relatie?

De twee worden de laatste tijd regelmatig samen gespot. Het zou kunnen dat ze vrienden zijn, maar hóe leuk zou het zijn als Alia Brad's nieuwe vriendin is? We love her. Laten we het bewijsmateriaal even bekijken. Brad (55) en Alia (30) werden afgelopen november gespot in de Wilding Cran Gallery in Los Angeles, waar ze samen kunst bekeken en zich in de art crowd mengden. En ja, daar zijn foto's van. Daarna werden ze met z'n tweetjes gespot in een restaurant.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Enkele weken later werden ze knuffelend gespot bij de opera van Kanye West. Maar ook eerder werden de twee al regelmatig samen gezien: in oktober gingen ze samen naar een comedy show van Mark Birbiglia, waar ze backstage gefotografeerd werden, samen met een groepje vrienden. In september waren Brad en Alia samen bij Ethan Cohen’s toneelstuk A Play Is A Poem in LA. Na het toneelstuk stapten ze met z'n tweeën in een auto.

Selfie, Text, Photography, Media, Smile, Font, Photo caption, Screenshot, Conversation, Team,
Twitter

Wat denken jullie: zijn ze goede vrienden of is dit overduidelijk een setje? Hebben we al couple name ideeën? Bralia? Alad?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs