Grammy-nominaties bewijzen: Lizzo is dé artiest van dit moment

100% that bitch

Lizzo Grammy nominaties
Kevin WinterGetty Images

Het zal je niet ontgaan zijn: Lizzo is óveral. Dit was een absurd jaar voor de 31-jarige zangeres en rapper. Ze brak explosief door met hits als Truth Hurts en Juice en ging binnen 12 maanden van kleine zaaltjes naar enorme stadium-shows. Als kers op de taart is ze genomineerd voor maar liefst vijf Grammy's: de meeste nominaties voor één artiest in 2019.

Lizzo's Grammy-nominaties

Haar nummer Truth Hurts - hét lijflied voor vrouwen die helemaal klaar zijn met f*ckboys - is genomineerd voor Lied van het Jaar én voor Beste Pop-uitvoering - Solo. Lizzo’s album Cuz I Love You is genomineerd voor Best Urban Contemporary Album én Album van het Jaar. Daarnaast maakt ze het met nummer Exactly How I Feel kans op de Award voor Best R&B Performance. Het lied Jerome is genomineerd voor Best Traditional R&B Performance. Als klap op de vuurpijl maakt Lizzo kans om uitgeroepen te worden tot Best New Artist.

Het succes van Lizzo

Wat is toch het succes van Lizzo? Haar liedjes zijn catchy, haar teksten zijn feministisch, eerlijk en humoristisch én de beste meid zou naast haar muziekcarrière prima stand-up comedian kunnen worden. Volg haar zeker op Instagram om haar sprankelende persoonlijkheid elke dag in je leven te hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs