Emily Ratajkowski spreekt openhartig over haar relatie tot sexy zijn in podcast Ashley Graham

"Ik ben zoveel meer dan dat"

Emily-Ratajkowski-ashley-graham-sexy-zijn-interview
John ShearerGetty Images

Emily Ratajkowski staat bekend om haar werk als model en actrice, maar ook haar gewaagde stijl die vaak als sexy wordt bestempeld. In een openhartig interview met de nieuwe podcastserie Pretty Big Deal van plussize model Ashley Graham, bespreekt het model haar complexe relatie tot sexy zijn.

Complexe relatie tot sexy zijn

In Ashley Grahams podcastserie wordt elke aflevering een nieuwe celeb uitgenodigd die volgens Graham heel toepasselijk een Pretty Big Deal is. Voor haar nieuwste aflevering nodigde Graham model, actrice en entrepeneur Emily Ratajkowski uit om te spreken over haar professionele- en privéleven. "Het duurde enige tijd voordat ik kon inzien dat ik in meer dingen goed was dan mooi zijn. Ik kwam erachter dan ik er toe doe en dat ik eigenlijk werk aan een merk voor mezelf. Toen begon ik me ook steeds krachtiger te voelen", vertelt het model.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In het gesprek komt naar voren hoe je als model zijnde in een hokje wordt gestopt en wat dat met je doet als persoon. Emily wordt vaak gezien als het sexy meisje, en het model geeft toe dat ze een complexe relatie heeft met haar sexiness: "Ik denk dat ik een heel gecompliceerde relatie heb met sexy zijn. Ik denk dat ik er absoluut een ongelooflijke kracht in heb gevonden - gewoon voor mezelf waardoor ik me empowered voel. Dat heb ik absoluut kunnen bereiken."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Ik ben zoveel meer dan dat"

Desondanks wil Ratajkowski ook worden gezien als meer dan enkel een sexy vrouw: "Ik denk ook dat er een andere kant van mij is, zoals elke vrouw dat heeft, waar ik wil laten zien dat ik zoveel meer ben dan dat". Ook stelt Ratajkowski dat vrouwen en meisjes zich vrouwelijk moeten kunnen voelen zonder dat ze daarover negatief worden veroordeeld: "seksisme bestaat nog steeds. Als een vrouw zich vrouwelijk en sexy wil uiten wordt er meteen vanuit gegaan dat ze verder niks te bieden heeft. Dat is gewoonweg belachelijk en we kunnen onze meisjes niet aanleren dat als ze slim willen zijn ze hun vrouwelijke kant moeten verbergen. Mijn punt is dat feminisme over keuze gaat en dat vrouwen elke keuze zouden moeten kunnen maken die ze willen over hoe ze zich uiten, en nog steeds serieus worden genomen". Hear, hear! Bekijk hieronder het gehele interview.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs