Justin Bieber verklapt op Instagram klaar te zijn voor 'volgende hoofdstuk'

De zanger draait er in het bijschrift niet bepaald omheen

Hailey Bieber en Justin Bieber
Alessio BotticelliGetty Images

Als je Hailey Bieber op Instagram volgt, dan kan het je bijna niet zijn ontgaan dat het model gisteren 23 jaar is geworden; vanuit alle hoeken van de mode-industrie ontving het model felicitaties. Maar uiteraard sprong er ééntje uit: die van haar kersverse hubby Justin Bieber.

Toekomstplannen Justin en Hailey Bieber

En die felicitatie is er eentje om even in de spotlight te zetten, want de zanger brengt niet alleen een lieve ode aan zijn kersverse vrouw, hij draait ook allesbehalve om hun toekomstplannen heen. "Gefeliciteerd schat! Door jou wil ik elke dag een beter mens worden. De manier waarop jij jouw leven leeft, is zo aantrekkelijk", schrijft de zanger bij twee foto's van hun bruiloft, die in september plaatsvond. "Volgende hoofdstuk: baby's."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kinderwens
Het is echter niet de eerste keer dat Justin Bieber zich zo uitspreekt over het stichten van een gezinnetje met Hailey. Eerder hintte de zanger ook al op kinderen. Hij plaatste toen een viral video van een vader en een baby op Instagram met de caption: "Hier kijk ik naar uit". In de reacties laten fans massaal weten niet te kunnen wachten totdat de twee daadwerkelijk de stap zetten. "Jaaaa, mini-Biebers!", zo luidt een van de vele verheugde reacties.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs