Monica Geuze over breuk met Lars: 'Het kan goed dat we kerst nog samen vieren'

'We zijn echt nog supergoed met elkaar'

Monica Geuze
Marc de Groot

Monica Geuze en Lars Veldwijk hebben een punt achter hun relatie gezet. Het stel liet vorige week weten uit elkaar te zijn, een beslissing die ze samen genomen hebben. Nu, ruim een week later, laat Monica weten dat het goed met haar gaat, en hoe ze in deze toch wel emotionele tijd de feestdagen gaat doorbrengen.

Monica Geuze over breuk met Lars

"Het gaat in principe goed", vertelt Monica aan RTL Boulevard. "Natuurlijk, het is een emotionele periode, maar verder gaat het goed." Op Instagram lieten zowel Monica als Lars al weten dat hun dochter Zara-Lizzy op nummer één staat, en dat er ook totaal geen sprake is van ruzie. "Lars en ik zijn echt nog supergoed met elkaar. We komen nog gewoon bij elkaar over de vloer en het is gewoon gezellig."

Feestdagen
Over de feestdagen die in het verschiet liggen, maakt Monica zich dan ook totaal geen zorgen. "Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet echt iets met kerst heb, wij waren dan altijd op vakantie. Maar ik denk dat ik nu gewoon lekker bij mijn familie ben, met de kleine. Al zou het ook goed kunnen dat we (Lars en Monica, red.) kerst nog samen vieren. Ik denk dat dat geen problemen hoeft te veroorzaken."

Dochter Zara-Lizzy
Over de zorg voor Zara-Lizzy zegt Monica dat ze nog niet echt vaste dagen hebben afgesproken, en dat ze het nu een beetje om de week doen. "Maar op een gegeven moment zal er wel een punt komen waarop we dat moeten gaan doen." Lars heeft naast Zara-Lizzy ook nog een zoon, Mason, uit een eerdere relatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs