Statement piece? Billie Eilish droeg een Handmaid's Tale-outfit op de rode loper

Billie 'Under His' Eilish

Billie Eilish AMA
Jeff Kravitz/AMA2019Getty Images

Billie Eilish is niet vies van een statement piece, en gisteren op de American Music Awards droeg ze er maar liefst twee. Billie stapte de rode loper op met een sterke Handmaid's Tale-vibe, te danken aan een bijzondere pet van Burberry. Tijdens de show droeg ze een oversized t-shirt met de tekst 'No music on a dead planet'.

Billie Eilish Handmaid's Tale
Rich FuryGetty Images

Burberry's Handmaid's Tale-accessoires

Het opvallende petje van Burberry komt uit de Spring 2020-collectie. Toen die collectie de rode loper op gestuurd werd vatten wij (en velen anderen) het op als een verwijzing naar de hoofddeksels van de Handmaid's Tale. Richardo Tisci zegt echter dat hij de serie nooit gezien heeft en de petjes een verwijzing waren naar de Victoriaanse roots van het merk. Billie combineerde de statement piece met een volledige Burberry-outfit.

Billie Eilish AMA's
John Shearer/AMA2019Getty Images

No music on a dead planet

Tijdens de show zelf had Billie haar outfit ingewisseld voor een t-shirt met de tekst 'No music on a dead planet'. Top dat ze haar platform en de aandacht die ze krijgt gebruikt om een statement te maken over het klimaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs