Selena Gomez heeft enorme beentattoo laten zetten

De tatoeage heeft een belangrijke betekenis voor haar

Selena Gomez been tattoo
Rodin EckenrothGetty Images

Selena Gomez had gisteren op z’n zachtst gezegd een behoorlijk dagje. Ze opende de AMA's met twee van haar nieuwe nummers: ‘Look At Her Now’ en ‘Lose You to Love Me’ én deelde een foto op Instagram van haar nieuwe, enorme tattoo op haar been, die een bijzondere betekenis voor de popster heeft.

Over de nieuwe tatoeage van Selena Gomez

Het ziet er naar uit dat Selena de tattoo kort voor haar grote performance heeft laten zetten bij Bang Bang Tattoo. Selena heeft hier eerder een tatoeage laten zetten, namelijk de Romeinse cijfers in haar nek.

Haar nieuwe tattoo is een stuk groter dan haar vorige ink en staat op haar linker bovenbeen. De tattoo, waarop biddende handen afgebeeld staan, laat nogmaals zien hoe belangrijk haar geloof voor Selena is. Eerder deelde ze op Twitter een emotioneel bericht over hoe ze “alleen Zijn liefde nodig heeft en wil hebben.” In het bericht bedankt ze God omdat hij er altijd voor haar is.

De popster deelde gisteren deze foto op haar Instagram, in haar prachtige AMA-outfit, samen met Charm La Donna, die de choreografie heeft gedaan voor de videoclip van ‘Look At Her Now’.

View this post on Instagram

AMAs day.. more to come..🌼

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs