Niet normaal: Dit meisje lijkt écht heel erg op Ariana Grande

Zie jij het verschil?

Billboard's 13th Annual Women In Music Event
Theo WargoGetty Images

Ze zeggen weleens dat iedereen érgens op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen, en Ariana Grande heeft de hare zeker gevonden. Haar lookalike Paige Niemann ging gisteren viral met een video op TikTok, en de video kwam bij Ariana zelf terecht. Zij reageerde op haar twin.

Ariana schrikt van haar eigen dubbelganger

Paige playbackt in haar TikTok-video één van Ariana's scènes uit Victorious, waarin ze het personage Cat speelt. Een fan-account van Ariana Grande tweette de video met de caption “Ik weet gewoon dat Ariana doodsbang is nu.” En dat was ze inderdaad. Ariana reageerde op Twitter: “Ik vraag me af waaaarom die Cat voice / dialoog. Ik weet zeker dat het de liefste lieverd is! Maar het is zo bizar om mensen twee werelden door elkaar te zien halen lmao."

Ariana Grande's dubbelganger

Als we naar Paige's Instagram-profiel gaan kunnen we niet gelóven hoe erg ze op de zangeres lijkt. Haar hele profiel staat vol met foto's waar ze zo identiek mogelijk probeert te zijn aan de zangeres, haar fotoshoots namaakt en zelfs met make-up kuiltjes op haar wangen tekent.

View this post on Instagram

You’re what I adore babe 💓

A post shared by Paige Niemann (@paigeniemann) on

View this post on Instagram

Why’d u have to be so cute? ♡

A post shared by Paige Niemann (@paigeniemann) on

View this post on Instagram

Hello 🖤

A post shared by Paige Niemann (@paigeniemann) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs