Billie Eilish doet voor het derde jaar op rij hetzelfde interview

De zangeres blikt opnieuw terug op haar afgelopen jaar

Billie Eilish interview
Vanity Fair / YouTube

Het was één van de meest indrukwekkende portretten van wat faam met een tiener kan doen. In 2017 werd de toen 15-jarige Billie Eilish geïnterviewd door Vanity Fair als nieuw talent. Ze was vrolijk, sprankelend en excited. Ze voelde dat er iets groots aan zat te komen en ze had er zin in. Exact een jaar later is Billie één van de populairste popartiesten van de wereld en interviewde Vanity Fair haar opnieuw. Exact dezelfde vragen, maar inmiddels zit er een totaal ander meisje voor de camera. Cynisch, vermoeid en not impressed. Je ziet dat ze in een wervelwind is gezogen en dat haar overweldigende succes haar geen gelukkiger mens heeft gemaakt.

Billie Eilish door de jaren heen

2019 was opnieuw een enorm jaar voor Billie: ze bracht eindelijk haar debuutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? uit, ze won award na award, ze stond op cover na cover. Gelukkig lijkt Billie haar draai te hebben gevonden. Vanity Fair interviewde haar nog een keer. Weer dezelfde vragen, en weer een totaal ander meisje voor de camera. Deze keer zien we echter dat Billie een stuk beter in haar vel zit. In het interview praat ze over haar succes, haar muziek en haar bekende vrienden, maar ook over haar mentale gezondheid en het feit dat ze in het 'middelste' interview enorm slecht in haar vel zat door alle druk en overweldigende bekendheid.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs