Kim Feenstra maakt bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje

"Lief verleden, bedankt voor de lessen en de liefde"

venice, italy   september 05  model kim feenstra attends a premiere for the danish girl during the 72nd venice film festival  on september 5, 2015 in venice, italy  photo by tristan fewingsgetty images
Tristan FewingsGetty Images

Kim Feenstra is zwanger! Het topmodel maakt in een bericht op Instagram bekend dat zij en haar vriend Stanley Tailo hun eerste kindje verwachten. Kim was eerder openhartig over haar kinderwens, maar schreef in een eerdere Instagram-post dat zwanger worden voor haar niet vanzelfsprekend was, en dat ze met een ivf-traject was begonnen.

In een vertederende video op Instagram maakt ze het mooie nieuws bekend. In de video zien we verliefde beelden van het dolgelukkige stel, waarna we beelden zien van een echo en een kloppend hartje horen. "Lief verleden, bedankt voor de lessen en de liefde," schrijft Kim bij het bericht. "Lief heden, bedankt voor deze zegen uit de hemel. Lieve toekomst, ik hoop dat onze liefde sterker en dieper dan ooit tevoren wordt." Het bericht is getekend door Kim en Stanley.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kim Feenstra wilde taboe doorbreken

Kim heeft moeder worden altijd gezien als “een groot doel in haar leven,” en toen ze erachter kwam dat dit voor haar niet vanzelfsprekend is, besloot ze er iets mee te doen. Kim kan niet op een natuurlijke manier zwanger raken en zij is uiteraard niet de enige die met dit probleem rondloopt. Er zijn veel meer vrouwen én mannen die niet of nauwelijks vruchtbaar zijn, maar praten over dit onderwerp is nog steeds taboe. Kim was zich hier bewust van en vond het juist daarom zo belangrijk om haar verhaal te delen. In een eerder bericht op Instagram schreef ze daarover: “Voor mij is die taboe niet nodig. Het is namelijk geen keus geweest om niet op de natuurlijke manier kinderen te kunnen krijgen."

Kim gaat verder: "Ik vind het fijn om het te kunnen delen. Want ik ben niet alleen. Doordat ik zo open ben geweest heb ik zoveel berichten ontvangen van vrouwen en koppels die zich in dezelfde situatie bevinden, maar er niet echt over durfden te spreken. Vooral onder vrouwen is de onzekerheid van je geen vrouw voelen groot. Maar lieve vrouwen, I got you. We got this. Zolang wij elkaar supporten schijnt de positiviteit vele malen groter, beter en hoger.”

Bekijk ook: Kim Feenstra en Anna Nooshin spelen Never Have I Ever

Kim blijft positief: "Er is gelukkig veel mogelijk"

Kim staat zelf heel sterk in de situatie en weet het verhaal van een positieve kant te bekijken. Ze zegt dat ze geluk heeft dat ze in een wereld leeft waarin super veel mogelijk is en dat ze is ontzettend blij is met haar partner Stanley die haar “door dik en dun overal doorheen sleept.” Het wordt tijd dat we gaan praten over vruchtbaarheid en we korte metten maken met ons te schamen als zwanger raken niet zomaar lukt. “We got this right?”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs