Meghan Markle en prins Harry delen nooit eerder vertoonde foto van hun royal wedding

Speciaal ter ere van hun verlovingsjubileum

prins-harry-meghan-markle-instagram-nieuwe-foto-bruiloft
WPA PoolGetty Images

Op 27 november werd exact twee jaar geleden het nieuws bekend gemaakt dat prins Harry zijn nieuwe vriendin Meghan Markle ten huwelijk had gevraagd. De wereld was in rep en roer met de aankondiging van een nieuwe royal wedding, die het jaar daarop op 17 mei zou plaatsvinden. Het werd een waar royal sprookje dat de meest romantische beelden opleverde. Nu deelt het koppel een bijzondere, nooit eerder vertoonde foto van hun huwelijksdag, ter ere van hun verloving.

Nooit eerder vertoond beeld royal wedding

Vlak na hun grote dag werden verschillende beelden vrijgegeven van de intieme en romantische bruiloft van het royal koppel. Zo zagen we de jurken die Meghan droeg tijdens de ceremonie en het feest, konden we live de kerkceremonie bekijken en werden enkele beelden van het feest vrijgegeven.

Nu delen de hertog en hertogin van Sussex via hun eigen Instagram-account een bijzonder inkijkje in hun speciale dag. De foto werd gemaakt door de familiefotograaf van het Britse koningshuis Chris Allerton, waarin we een lachende pasgetrouwde Meghan en Harry zien die beiden stralen van geluk. Meghan houdt haar ingetogen Philippa Craddock-bruidsboeket in de ene hand, waar ze haar andere arm om haar nieuwe echtgenoot heeft geslagen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De post bestaat uit drie verschillende beelden die elk een belangrijk moment in het leven van het koppel vertegenwoordigen. Zo is het eerste beeld genomen tijdens de aankondiging van hun verloving aan de pers, zien we op de tweede afbeelding de nooit eerder vertoonde foto van hun huwelijksfeest en wordt tot slot een beeld getoond van het koppel met hun eerste kindje; baby Archie.

Verloving Meghan en Harry

Het was een koude novemberdag waarop Harry, strak in het pak gekleed, en Meghan, gehuld in een sneeuwwitte jas van het Canadese Line the Label en haar haar in de inmiddels signature waves, over de Sunken Gardens van Kensington Palace liepen richting de pers om een bijzondere boodschap te delen. Het koppel was op dat moment ruim zestien maanden samen en besloten de rest van hun leven met elkaar te willen delen. Meghans bijzondere verlovingsring werd voor het eerst goed zichtbaar tijdens het fotomoment, die Harry liet maken met een diamant uit Botswana samen met twee stenen uit de persoonlijke collectie van prinses Diana. Vanaf dat moment zouden hun levens radicaal veranderen, en zouden ze binnenkort als hertog en hertogin van Sussex door het leven gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs