Roxeanne Hazes maakt statement door in ondergoed op podium te verschijnen

'Je mag je mooi voelen, in welke maat dan ook'

Roxeanne Hazes
Glamour Nederland, Marc de Groot

Roxeanne Hazes is gisteravond in haar ondergoed op het podium verschenen, en niet zonder reden. Met haar ietwat gedurfde maar ontzettend stoere outfitkeuze wil de zangeres een statement maken, die ze nu in een Instagrampost toelicht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
View this post on Instagram

Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel. Een dikke SO naar mijn idolen Lizzo, Charli XCX & Lady Gaga. Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen. Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk. Met als boodschap: In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*CK die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn. Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is. Er blijven blijkbaar altijd grote groepen mannen en vrouwen die daar graag een stokje voor steken. Maar ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag.) Dus... Nee dankje, ik hoef geen stylist, warmere kleding of meer te bedekken om jou te plezieren. 🤗😍❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Roxeanne Hazes in ondergoed

"Een dag lang heb ik getwijfeld om aan te trekken wat ik gisteren op het podium droeg", begint Roxeanne haar bericht. "Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel." Haar actie is dan ook geïnspireerd op artiesten als Lizzo, Charli XCX en Lady Gaga, licht de zangeres toe, en op haar beurt wil zij haar fans weer inspireren. "Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden."

Maatschappelijke eisen
Roxeanne treedt met haar actie dus in de voetsporen van haar idolen, maar heeft ook een persoonlijke, belangrijke boodschap voor haar fans. "In een wereld waarin we vandaag de dag leven, is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om van jezelf te houden. F*ck die maatschappelijk eisen, want ook jij mag er zijn. Ik heb mijn buikvet altijd als iets storends gezien, maar door gisteren zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden."

Reacties
Zowel tijdens het concert als in de reacties op Instagram reageren fans positief op het statement van de zangeres. Zo noemt de fan die de video van Roxeanne in haar ondergoed tijdens het optreden maakte, de zangeres "een prachtvrouw". "Wat een show." Ook haar Instagramvolgers bedanken de artiest voor haar lef. "Diep respect voor jou" en "Je bent een voorbeeld voor vele vrouwen" klinkt het in de reacties.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs