Taylor Swift geeft een Friendsgiving-feestje met een intieme 'squad'

Taylor pakt haar feestjes tegenwoordig kleiner aan

Taylor Swift squad
Emma McIntyreGetty Images

We waren jarenlang op de hoogte van de dagelijkse bezigheden van Taylor Swift én haar complete squad, maar tijden veranderen. Nu Taylor haar leven een stuk meer afschermt en bijna niets meer op social media deelt, moeten we het doen met kleine hints van haar vriendenkring. Gigi Hadid plaatste een foto van een Friendsgiving diner met Taylor en andere A-listers.

Taylor Swift's squad in 2019

Hoewel Taylor altijd enorm vocaal was over haar vriendschappen en haar 'girl squad', lijkt het erop dat ze nu meer waarde hecht aan intiemere vriendschappen. Zo te zien is ze nog steeds close met bestie Gigi en haar mede-supermodel Martha Hunt. Er zijn ook nieuwe gezichten aan de vriendenkring toegevoegd, zoals Antoni Porowski van Queer Eye. De groep kwam samen in New York om gezellig te dineren en (aan de foto te zien) te wijnen.

Taylor Swift Friendsgiving
Instagram

Taylor Swifts Friendsgiving

"Het is een jaarlijkse traditie voor Taylor om met vrienden Thanksgiving te vieren," vertelt een bron aan E! News. "Eerder waren de feestjes veel drukker, maar dit jaar was het intiem en casual."

Dezelfde bron vertelt dat Taylor na het diner naar Londen is gevlogen om de rest van het weekend in Londen door te brengen met haar liefde Joe Alwyn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs