Khloé Kardashian en Caitlyn Jenner spreken elkaar al bijna zes jaar niet meer

Hun relatie is niet meer hetzelfde sinds de transitie van Caitlyn

The Recording Academy And Clive Davis' 2019 Pre-GRAMMY Gala - Arrivals
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Toen Caitlyn Jenner besloot om definitief als vrouw door het leven te gaan, na in het geheim al een tijd bezig te zijn met haar transitie. Nu blijkt dat vooral haar relatie met Khloé in die tijd schade op heeft gelopen. Zij vond het heel pijnlijk om pas als één van de laatste op de hoogte gesteld te worden. Nu, vijf jaar later is de relatie tussen Khloé en Caitlyn nog steeds niet als vanouds.

Caitlyn: Khloé en ik hebben al jaren geen contact meer

Caitlyn Jenner doet mee aan het programma I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! waarin ze samen met een aantal andere celebs moet overleven in de jungle. Tijdens Thanksgiving zat Caitlyn voor de opnames nog in de jungle, waardoor ze de feestdag niet met haar familie kon vieren.

De kandidaten van het programma gingen met elkaar in gesprek over de feestdagen en hun familie. In dat gesprek kwam ter sprake hoe de familie van Caitlyn reageerde op het nieuws dat ze aan de transitie was begonnen. Caitlyn deelde in dat gesprek dat haar zoon Brandon “nog nooit zo trots is geweest,” toen ze hem over haar transitie vertelde, maar dat Khloé, die haar heel dierbaar is, “om één of andere reden ergens pissig over was tijdens het hele proces.” Later vertelt Caitlyn ook dat ze elkaar inmiddels al vijf à zes jaar al niet meer écht gesproken hebben.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Khloé over Caitlyn's transitie

Kort nadat het grote nieuws uitkwam, vertelde Khloé op de bank bij The Ellen Show hoe zij zich voelde over de transitie van haar voormalig stiefvader. Ze zei dat ze het lastig vond om als één van de laatste op de hoogte gesteld te worden en vond het moeilijk om daarmee om te gaan. In een aflevering van Laura Wasser’s Divorce Sucks podcast vertelde Khloé dat 'als zij Caitlyn ziet alles prima is,' maar dat ze samen een lange weg hebben bewandeld in dit proces en dat het een ‘struggle’ was voor iedereen. Niet vanwege de transitie of haar coming out, maar om hoe ze het aanpakte en hoe ze het deelde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs