Khloé Kardashian zegt dat ze Tristan Thompson en Jordyn Woods vergeeft

"Het leven is kort"

Khloe Kardashian
Allen BerezovskyGetty Images

Khloé Kardashian laat weten geen negatieve gevoelens te hebben tegenover Tristan Thompson en Jordyn Woods. Haar voormalige vriend en familievriendin hadden eerder dit jaar een kortstondige affaire.

Khloé is 'te aardig' tegen Tristan

Na de meest recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians kreeg Khloé veel kritiek, omdat ze te aardig zou zijn tegen haar ex Tristan. Ook vonden mensen het hypocriet dat ze Jordyn niet op dezelfde manier behandelt. Uiteraard is er een groot verschil tussen de vader van je kind en de ex-BFF van je kleine zusje, maar goed. Dat schijnt voor sommigen lastig te begrijpen te zijn. Op Instagram plaatste de realityster een bericht over haar keuzes om haar ex te vergeven.

"Ik zie veel commentaar op de aflevering van Keeping Up With The Kardashians. Ik praat hier niet graag over, omdat ik denk dat iedereen er genoeg van heeft, net als ik. Maar het is frustrerend als mensen iets proberen te creëeren dat niet echt aan de hand is," begon de realityster.

Khloe vergeeft Tristan
Instagram

Het leven is kort

Khloé gaat verder: "Ik draag voor NIEMAND negatieve of hatelijke gevoelens met me mee. Dat meen ik. Het leven is kort! We zijn allemaal mensen, en we proberen allemaal uit te zoeken hoe het leven in elkaar zit. Waarom zou ik anderen daarop afrekenen? Ja, ik mag me gekwetst voelen. Het zou raar zijn als ik zou doen alsof ik niet gekwetst ben. Maar ik wil geen haat met me meedragen. Ik wil rust in mijn leven. Door haat vast te houden doe ik alleen mezelf pijn."

Khloé Kardashian vergeet Tristan Thompson
Instagram
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs