Ariana Grande neemt contact op met haar dubbelganger

Je zou maar een privébericht van je grootste idool in je inbox ontvangen

Ariana Grande
(C)Kevin MazurGetty Images

De hele wereld was even in shock toen de vijftienjarige Paige Niemann vorige maand massaal in het nieuws kwam. De reden? De tiener, die viral ging met een video op TikTok, lijkt als twee druppels water op zangeres Ariana Grande. Nu heeft de zangeres contact opgenomen met haar dubbelganger.

Ariana Grande lookalike

Ariana Grande reageerde toen de video viral ging ook al op de vijftienjarige Niemann door haar video op Twitter te delen, maar nu heeft de zangeres ook contact opgenomen met het meisje. Zo vertelt Paige aan Entertainment Tonight dat ze ineens een privébericht van haar grote idool had. "Ik was zo in shock", vertelt de tiener aan de Amerikaanse entertainmentwebsite. "Maar ze is echt heel aardig, en ik vond het zo ontzettend cool dat ik haar was opgevallen."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Privébericht
In het privébericht dat de artiest haar stuurde, zou de zangeres aan Paige hebben verteld dat ze zich gevleid voelt. "Ze liet me weten dat ze me mooi vindt, en dat ze trots op me is. Ik bedankte haar voor haar lieve woorden." Het contact tussen de twee kwam volgens Paige helemaal vanuit Ariana zelf. "Zij nam contact met míj op, niet andersom. Ik was echt in shock, ik trilde zelfs een beetje toen ik het bericht zag." Ariana zou het privébericht hebben afgesloten met een wel heel bijzonder aanbod. "Ze zei: 'Laat me weten als je naar mijn tour komt, dan kunnen we elkaar ontmoeten en omhelzen.'"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs