Billie Eilish bedankt broer in emotionele speech: 'Hij is de reden dat ik leef'

Maar ook broer Finneas had iets over zijn zusje te zeggen

Billie Eilish
Jesse Lizotte

Billie Eilish heeft in een emotionele speech een ode gebracht aan haar broer Finneas O'Connell. De zangeres werd door het Amerikaanse Variety uitgeroepen tot grootste hitmaker van het jaar, en in haar bedankspeech richtte ze zich vrijwel volledig op haar broer. En niet zonder reden.

Billie Eilish over broer

"Finneas is mijn grote broer en mijn beste vriend", zo begon Billie te vertellen over haar broer nadat ze haar team, producers en ouders had bedankt. "We begonnen samen met muziek maken toen ik dertien was en hij zeventien. Hij produceert alles. Hij is de enige reden waarom ik iets bereik, en hij is waarschijnlijk ook de reden dat ik leef."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emotionele speech
Na de woorden van Billie klom ook Finneas op het podium om zijn zusje te knuffelen en daarna het emotionele level van de speech nog iets op te krikken. "Er wordt heel veel onzin geschreven over hoe ik meer zou zijn dan de broer van Billie Eilish, maar de broer van Billie Eilish is het enige wat ik wil zijn. Ik hou van Billie meer dan van wat dan ook in het leven, en ik ben zo dankbaar voor haar." De hele speech – van zowel Billie als Finneas – kijk je hieronder terug.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Billie Eilish en broer
Steve GranitzGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs