Justin Bieber haalt grap uit met Kylie Jenner (die er zelf ook wel om kan lachen)

Haar reactie kunnen we wel waarderen

Kylie Jenner
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Justin Bieber heeft tijdens een benefietavond dat hij organiseerde om geld op te halen voor het goede doel de draak gestoken met Kylie Jenner. De realityster was bij het benefietevenement aanwezig om haar bijdrage te leveren aan het initiatief van Bieber, maar werd vervolgens voor het oog van alle aanwezigen het doelwit van een van Biebers grappen.

Justin Bieber haalt grap uit

Op videobeelden is te zien hoe Kylie Jenner en Justin Bieber elkaar op het evenement omhelzen, waarna de zanger zijn kans grijpt, de microfoon pakt en de realityster toezingt met de inmiddels befaamde woorden: "Rise and Shine". Tot groot genoegen van andere aanwezigen, die wel om de grap van Bieber kunnen lachen.

Wat eraan vooraf ging
Mocht je de grap even gemist hebben: Kylie ging onlangs viral met een video waarin ze een tour geeft door het hoofdkantoor van Kylie Cosmetics. Die tour eindigde met een rondleiding door de kamer van Stormi – want ja, het kind heeft ook daar een eigen slaapkamer – waar het dochtertje van Kylie vaak haar middagdutje doet wanneer haar moeder aan het werk is. Zo ook tijdens de heuse YouTube-tour. Eenmaal aangekomen bij de slaapkamer, opent de realityster al (zachtjes) zingend de deur, met de woorden: "Rise and shine". Iets wat de kijkers van de vlog niet onopgemerkt bleef, want al snel ging het fragment – hieronder te zien – volledig viral.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie van Kylie
Gelukkig kon ook Kylie zelf wel om de grap van Bieber lachen, en liet ze niet met zich sollen. Als gevatte reactie op Biebers imitatie pakte ook Kylie de microfoon om even te laten horen hoe het écht moet. En die reactie kunnen we wel waarderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs