Monica Geuze deelt emotionele vlog over haar breuk met Lars Veldwijk

"Ik ben ineens superemotioneel en voel me ook schuldig"

Monica Geuze in Glamour
Marc de Groot

Hoewel alles koek en ei leek tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk, kwam in november plotseling het nieuws naar buiten dat hun relatie voorbij is. Een week na het bericht liet de influencer weten dat het goed met haar gaat en dat zij en Lars misschien nog samen kerst vieren. Inmiddels heeft Monica een nieuwe update rondom de breuk gegeven. In een emotionele vlog legt ze uit dat ze het zwaar heeft.

Monica Geuze over de breuk met Lars Veldwijk

Monica en Lars zijn al een tijdje uit elkaar, zo blijkt. "Maar vanaf het moment dat het mensen bereikt, is het echt écht. Er is geen weg terug. Het voelt dan gewoon echter," verklaart Monica in de video." Direct na de breuk voelde de vlogger "een enorme opluchting. Alsof er een last van mijn schouders viel." Ze besloot dat een positieve instelling het beste was. "Ik heb daarbij niet echt de tijd genomen om er ook nog verdrietig, boos of whatever over te zijn. En dat hebben we tijdens de relatie natuurlijk al genoeg gehad, anders kom je niet op het punt dat je besluit uit elkaar te gaan."

Vlog over breuk

Toch heeft ze het nu alsnog moeilijk met de breuk. "Ik merk gewoon dat ik de laatste dagen ineens superemotioneel ben. En me ook superschuldig voel tegenover Zara-Lizzy," aldus Monica. "Het doet me verdriet dat de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen, omdat er natuurlijk een kind in het spel is." Ondanks alle emoties die ze momenteel voelt, staat ze nog steeds achter haar beslissing om de relatie te beëindigen. "Ik weet zeker met mijn hoofd en hart dat dit een betere situatie is op deze manier."

Bekijk de hele vlog hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs