Is het jou opgevallen? North West is in de Kardashian kerstkaart gephotoshopt

Om de meest relatable reden

Kardashian kerstkaar 2019
Kim KardashianInstagram

De Kardashian kerstkaart. Ieder jaar kijkt de wereld uit naar het staatsieportret van de Amerikaanse Royal Family. Het perfecte plaatje maken gaat alleen niet altijd zonder slag of stoot, want ook de kinderen van Kim Kardashian en Kanye West zijn gewoon... kinderen. Met – net als papa – een hele sterke wil.

North West had er geen zin in

Kim vertelt bij Ellen Degeneres dat ze hun oudste dochter North West in de foto hebben moeten photoshoppen: "Het is een nachtmerrie om vier kinderen lachend in één ruimte te krijgen. North had een moeilijke bui, dus ze weigerde mee te doen aan de shoot. Ze was aan het huilen omdat ze een specifieke haarstijl wilde, of zo. Toen zei ik, 'Prima, dan doe je niet mee met de kaart.'"

De rest van de familie – Kim, Kanye en hun jongste drie kinderen Saint, Chicago en Psalm West – ging door met de shoot, zonder North. Toch veranderde de zes-jarige diva later van gedachten: ze wilde toch wel meedoen.

Niet vies van een beetje Photoshop

Kim vertelt dat North toch van gedachten veranderde: "De volgende dag werd ze wakker en zei ze, 'Mama, ik wil toch meedoen met de kerstkaart.'" In plaats van dat Kim deze kans aangrijpt om haar dochter te leren dat je tantrums af en toe gevolgen hebben, belde ze gelijk de fotografe: "Gelukkig was de fotografe nog in de stad, dus kwam ze meteen langs. Ik had geen make-up op dus ik zei, 'Fotografeer ons, maar knip mij eruit en photoshop haar erin.'"

Uiteindelijk is het een mooi plaatje geworden waarbij écht niet meteen opvalt dat er héél wat aan gesleuteld is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs