Awkward: Kate Middleton schudt William's aanraking af

Swerve

BRITAIN-ROYALS
NEIL HANNAGetty Images

Grote kans dat jij op een bepaald punt in je relatie weleens hebt gedacht: ‘Blijf even met je tengels van me af.’ Je kunt heel erg gelukkig zijn met je partner, maar soms wil je gewoon even niet aangeraakt worden. Kate Middleton had tijdens het kerstprogramma "A Berry Royal Christmas" ogenschijnlijk zo'n momentje toen haar man haar schouder aan probeerde te raken.

Kate en William bij A Berry Royal Christmas

Afgelopen week deden Will en Kate mee aan het programma "A Very Berry Christmas" van Bake Off-jurylid Mary Berry. Omdat het geen dagelijkse koek is dat de hertog en hertogin van Cambridge op bezoek komen, werd de naam van het programma voor één keer veranderd in "A Berry Royal Christmas.” In het programma werd er niet alleen gebakken, er vond ook een interview plaats met de royals.

Awkward momentje

Tijdens het gesprek legde prins William zijn hand op Kate’s schouder, die ze afschudde. Dit werd meteen opgepakt door de media, die suggereren dat Kate niet meer door Will aangeraakt wil worden. We snappen best dat een huwelijk na acht jaar en drie kinderen een beetje in kan kakken, maar het hoeft niet per se iets slechts te betekenen. Wij denken persoonlijk niet dat het lijkt alsof Kate geïrriteerd is, ze lijken allebei vrolijk, en alsof ze wegtrekt omdat ze bang is om gekieteld te worden. Oordeel zelf in de onderstaande video.


This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs