Het internet slaat op tilt door deze video van de Olsen Twins op Instagram

De tweeling spreekt zelden in het openbaar

CFDA Fashion Awards - Arrivals
J. LeeGetty Images

Hoewel we vroeger compleet werden doodgegooid met de Olsen Twins, leiden Mary-Kate en Ashley nu een veel stiller leventje. Áls ze een keer in het openbaar spreken, is dat nogal een big deal. Gisteren sloeg het internet dan ook op tilt toen de enigmatische tweeling een filmpje opnam om hun superfan Ashley Benson te feliciteren.

De Olsen Twins feliciteren Ashley Benson

In het filmpje houdt Mary-Kate de camera vast terwijl Ashley op de achtergrond staat. "Happy birthday, Ashley!" zeggen de twee in koor, waarna Ashley verder gaat: "Ik hoop dat dit een van de beste jaren tot nu toe wordt. We sturen je veel liefde. "Super magisch. We kunnen niet wachten om je snel eens te ontmoeten," voegt Mary-Kate toe.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ashley Benson's liefde voor de Olsen Twins

De Pretty Little Liars-actrice is al van kinds af aan groot fan van de Olsen Twins en maakt daar geen geheim van. In een interview vertelde ze dat ze minstens 20 Olsen-fanaccounts volgt op Instagram. Dat nieuws heeft ook de tweeling bereikt, dus maakten ze een video om haar te feliciteren met haar verjaardag. Cute. Ashley postte de video op Instagram met het bijschrift "Dreams do come true". Het filmpje is inmiddels bijna vijf miljoen keer bekeken en kreeg comments van onder meer Hailey Bieber, Emma Roberts en Camila Mendes.

Is het toch níet uit met Cara Delevingne?

De Olsen Twins brachten niet de enige opvallende felicitatie aan Ashley's adres. Ook Cara Delevingne post een uitgebreide Instagram-tribute voor haar vriendin. Eerder deze week verscheen er op Cara's Twitter-account een bericht waarin stond dat zij en Ashley uit elkaar waren, maar het bericht werd na twintig minuten weer verwijderd. Het lijkt erop dat het model was gehackt, want aan het onderstaande bericht met hartverwarmend bijschrift te zien gaat het helemaal goed tussen de twee.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs