Amerika raakt niet uitgepraat over facelift Hillary Clinton

Hillary ziet er inderdaad anders uit na wat cosmetische behandelingen

Hillary Clinton Campaigns Across US One Day Ahead Of Presidential Election
Justin SullivanGetty Images

Laten we dit bericht even inleiden met het feit dat we absoluut vinden dat iedereen met zijn of haar gezicht mag doen wat ze zelf willen. Zo ook Hillary Clinton. Hill was gisteren samen met Bill aanwezig op de Broadway-première van Ain’t Too Proud: The Temptations Musical en op een foto die The Daily Mail publiceerde ziet ze er inderdaad... anders uit dan gewoonlijk. Is het echt zo, of is het fake news?

Heeft Hillary Clinton een facelift gehad?

De onderstaande foto (links) verscheen op roddelvod Daily Mail, en zou afkomstig zijn van beeldbank Getty Images. Volgens de foto is Hillary volledig strakgetrokken en zou er geen spoortje meer zijn van diepte of lijntjes onder haar ogen. Amerika raakt er niet over uitgepraat.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De foto leek ons érg amateuristisch gephotoshopt, dus we gingen zelf op onderzoek uit. De bovenstaande foto zien we niet in de database staan. De onderstaande foto's zijn direct afkomstig van Getty Images, zonder tussenkomst van onbetrouwbare Britse tabloids, gemaakt op dezelfde avond. Het lijkt er inderdaad op dat Hillary een botoxje en een fillertje gehad heeft, maar het is bij lange na niet zo extreem als de gedokterde foto op Daily Mail doet vermoeden.

Hillary Clinton facelift
Bruce GlikasGetty Images
Hillary Clinton facelift
Bruce GlikasGetty Images
Celebrities Visit Broadway - December 12, 2019
Bruce GlikasGetty Images

Deze foto werd afgelopen week gemaakt, en daar heeft Hillary ook al vollere wangetjes.

Hillary Clinton facelift
Bruce GlikasGetty Images

En dan nog: we kunnen ons ook voorstellen dat je na al het gezeik met Trump en de ellende van de afgelopen jaren even zin hebt in een opfrisser. You do you, girl. Live it.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs