André Hazes post openhartig bericht over Bridget op Instagram

Het lijkt erop dat het koppel al wat roerige tijden achter de rug heeft

André Hazes en Bridget Maasland zijn verliefd en iedereen mag het weten. De zanger postte een foto met zijn nieuwe grote liefde op Instagram, met een openhartige tekst over hoe geduldig zij met hem omgaat.

André Hazes openhartig over liefde voor Bridget Maasland

Als bijschrift plaatste André: "Ik ben egoïstisch, ongeduldig en een beetje onzeker. Ik maak fouten, ik ben onhandelbaar en soms moeilijk om mee om te gaan. Maar als je me op m'n slechtst aankan, dan verdien je me ook op m'n best." Op de foto, gemaakt door Edwin Smulders, zien we het koppel samen lachen op straat.

Roerige tijden

Het bijschrift wijst erop dat het koppel nu al wat roerige tijden achter de rug heeft, maar dat ze er ontzettend sterk uitkomen. Dat de start van de relatie pittig is geweest is niet gek, als je bedenkt hoe ze zijn aangevallen door de media. Bridget begon een zaak tegen roddelblad Privé aan voor het plaatsen van een verkeerde roddel – het blad beweerde dat de twee jaren geleden al het bed deelden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs