Eindelijk! Billie Eilish doet mee met Carpool Karaoke

Ze zingt een liedje dat ze op haar zevende schreef

Billie Eilish
Jesse Lizotte

We hebben er lang op gewacht, maar wonderkind Billie Eilish heeft eindelijk plaatsgenomen in de passenger seat van James Corden. In de aflevering van Carpool Karaoke zingt Billie het eerste liedje dat ze ooit schreef (op haar zevende!), covert ze The Beatles en neemt ze James mee naar haar ouderlijk huis.

Billie Eilish in Carpool Karaoke

Na het zingen van Billie's nummer Bad Guy vertelt de jonge zangeres hoe ze eerder dit jaar Justin Bieber ontmoette op Coachella. Ze was het hele weekend al nerveus, omdat ze "niet verrast wilde worden met Justin Bieber" omdat ze dat niet aan zou kunnen. En daar had ze inderdaad gelijk in. "Hij stond gewoon op een meter afstand van me, helemaal stil. Hij had een masker voor zijn mond dus ik zag alleen zijn ogen, maar het waren zijn ogen. I lost my brain."

Emotioneel om Ocean Eyes

Toen het duo Ocean Eyes inzette, werd Billie zichtbaar emotioneel. "This song gave me my life," vertelt ze. Ze nam het nummer op toen ze dertien jaar oud was, en heeft het al lange tijd niet meer geluisterd. Om de trip down memory lane voort te zetten neemt Billie James mee naar haar ouderlijk huis in Los Angeles, waar ze nog steeds woont.

Daar laat ze de kamer van haar broer Finneas zien, waar ze samen al Billie's muziek hebben opgenomen. Billie's moeder komt ook even buurten en vertelt hoe bijzonder het is om haar twee kinderen samen muziek te zien maken. Als James vraagt hoe bizar het is om ze nu stadionshows te zien doen vertelt ze dat het al bizar was om ze in de lokale kroeg op te zien treden, of zelfs op hun kamertje.

Bekijk Billie Eilish' Carpool Karaoke-aflevering hier

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs