Channing Tatum en Jessie J zijn uit elkaar

Geen speelse potjes Jenga meer

Jessie J en Channing Tatum
Getty Images

Ze leken een match made in heaven, maar dat blijkt toch niet het geval: Channing Tatum en Jessie J zijn uit elkaar. Dat meldt de Britse nieuwssite The Sun. Volgens een anonieme bron zijn ze al een maand niet meer samen.

Jessie J en Channing Tatum uit elkaar

Hoewel Jessie J (31 jaar) en Channing (39 jaar) een punt achter hun relatie hebben gezet, zien ze elkaar wel nog. "Ze zijn nog steeds heel close en goede vrienden," onthult de insider. Waarom de zangeres en acteur gekozen hebben voor een break-up, is niet bekend.

Channing Tatum en Jenna Dewan

Channing was tot vorig jaar april samen met zijn ex-vrouw Jenna Dewan. De twee acteurs (die een koppel in Step Up speelden en daarna in real life een stel werden) hebben een dochter genaamd Everly (6 jaar).

Channing Tatum Jessie J relatie

Jessie J en Channing werden voor het eerst samen gespot in oktober 2018. Ze bleven in eerste instantie uit de spotlights. Pas in maart dit jaar kregen we eindelijk fotobewijs van Channing en Jessie samen. Daarna verschenen er regelmatig lieve Instagram-berichten van de één over de ander. Toen Channing Tatum een lieve post voor Jessie's verjaardag deelde, bijvoorbeeld. En weet je nog die keer dat Channing poedelnaakt op Instagram verscheen, nadat hij een weddenschap (iets met een potje Jenga) van zijn vriendin had verloren? Good times. Maar zoals Nelly Furtado ooit wijs zong: "Flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to an end?"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs