Yes! Kylie Jenner's skincare lijn is binnenkort in Nederland te koop

Kylie's producten zijn binnenkort gewoon te koop bij Douglas.

Kylie Cosmetics verkocht
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Goed nieuws voor Kylie-fans! Kylie Skin, de huidverzorgingslijn van de jonge beauty mogul, komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland. Dat maken Douglas en Kylie Jenner samen bekend.

Kylie Skin komt naar Nederland

Afgelopen mei werd Kylie Skin gelanceerd als uitbreiding op het succesvolle make-up merk Kylie Cosmetics, dat ze in 2015 oprichtte. Inmiddels is Kylie Skin één van de snelst groeiende beauty-merken ter wereld. Kylie zegt in een statement hoe blij ze is dat haar producten naar Europa komen: "Zo veel van mijn fans hebben me gevraagd om mijn producten ook in Europa te verkopen en ik ben blij dat ze de producten nu ook in het echt kunnen testen en ervaren, en in winkels kunnen kopen."

Kylie Skin bij Douglas

De Kylie Skin-lijn zal vanaf het voorjaar van 2020 bij Douglas te koop zijn in Europa. De producten die verkrijgbaar zullen zijn, zijn de Foaming Face Wash, Walnut Face Scrub, Face Moisturizer, Eye Cream, Vanilla Milk Toner, en Vitamin C Serum.

Kylie verkocht afgelopen maand een meerderheidsbelang van Kylie Cosmetics en Kylie Skin aan Coty voor maar liefst €540 miljoen. Deze stap zou ervoor kunnen hebben gezorgd dat Kylie Skin al zo snel naar Europa komt.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs