Miley Cyrus maakt gevatte grap over kort huwelijk met Liam Hemsworth

Applausje voor haar zelfspot graag

Miley Cyrus Liam Hemsworth
Rich PolkGetty Images

Miley Cyrus heeft een bewogen jaar achter de rug. 2019 was onder meer het jaar waarin de zangeres van haar hubby Liam Hemsworth scheidde, na nog geen jaar met hem getrouwd te zijn. Om die reden kreeg de artiest nogal wat kritiek over zich heen – vooral toen bleek dat ze weer gelukkig was in de liefde – waar ze haar volgens op social media na enige tijd zelfs op aansprak. Inmiddels is het maanden later, en lijkt de artiest weer te kunnen relativeren. Zo maakt ze op social media voor het eerst een gevatte grap over haar (toch wel enorm korte) huwelijk met de acteur.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Alleen de oplettende Miley-fan is de grap waarschijnlijk opgevallen, want die maakte de zangeres niet op haar eigen Instagrampagina, maar op die van de Amerikaanse kunstenaar Matty Mo, die beter bekend staat als The Most Famous Artist. De kunstenaar tagde de zangeres in een van zijn laatste posts; een schermafbeelding van zijn Instagrambiografie, waarin hij schrijft Miley Cyrus in 2020 ten huwelijk te gaan vragen. En natuurlijk kon de kunstenaar daardoor op een reactie van Miley herself rekenen.

Grap over huwelijk
Tot groot genoegen van Miley's én Mo's fans reageerde de zangeres met de nodige dosis zelfspot én een goede boodschap. "Dat zal dan waarschijnlijk niet lang duren", zo schrijft Miley in de reactie, gevolgd door een trouwring-emoticon, waarmee ze overduidelijk doelt op het korte huwelijk met Liam. "Maar probeer het vooral, want niet geschoten is altijd mis." De opmerking van Miley heeft inmiddels meer dan tweeduizend likes.

Miley Cyrus maakt grap over Liam Hemsworth
The Most Famous ArtistInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs