Kourtney Kardashian geeft haar ex Younes Bendjima een tweede kans

Hij doet zijn best om haar ervan te overtuigen dat hij wél te vertrouwen is.

Remy Martin celebrates Tristan Thompson's Birthday at Beauty & Essex
Jerritt ClarkGetty Images

Sommige exen zijn nou eenmaal moeilijk te vergeten. Kourtney Kardashian en het 26-jarige model Younes Bendjima gingen in augustus 2018 uit elkaar, na een relatie van twee jaar. Maar Younes leek nooit helemaal uit haar leven te verdwijnen, en altijd aanwezig met flirty comments op Kourtney's foto's. In augustus werden ze samen op een feestje gespot, maar volgens bronnen was er destijds niet aan de hand.

Dit is waarom Kourtney Kardashian en Younes Bendjima uit elkaar gingen

Een ingewijde vertelt aan People dat Kourtney het toch weer probeert met Younes: "Kourtney is altijd heel gelukkig geweest met Younes, en dat is nu weer zo. Ze hebben een lange break ingelast, omdat Kourtney het idee had dat ze hem niet kon vertrouwen. Hij doet echter heel hard zijn best om haar te overtuigen dat dat wel zo is." Het was niet zo gek dat Kourtney hem niet vertrouwde, want in augustus 2018 had hij het zichtbaar héél gezellig met andere vrouwen in Mexico.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kourtney geeft Younes nog een kans

De bron ziet echter wel hoop voor het stel: "Younes was een fantastisch vriendje, en hij was heel leuk met Kourtney's kinderen. Ze zijn dol op hem. Het is niet makkelijk om te daten als single moeder, en dat weet Kourtney dondersgoed. Ze wil Younes nog een kans geven en ze lijkt gelukkig met haar keuze."

Slutshaming

Wij hopen vooral dat Kourtney gelukkig is en dat Younes zich deze keer een beetje kan gedragen. Laten we niet vergeten dat hij ooit een nare slutshaming comment achterliet op één van haar sexy foto's. Hoe het afloopt gaan we in ieder geval níet zien in Keeping Up With The Kardashians. Kourtney maakte onlangs bekend dat ze stopt met het programma.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs