Kris Jenner geeft haar kleindochter Stormi een huis cadeau

Kylie en Stormi krijgen een rondleiding in de video

Kylie Jenner en Stormi Webster
Pierre SuuGetty Images

Sommige mensen geven een 1-jarige een pop voor kerst, anderen pakken iets ehm - groter uit. Kris Jenner, bijvoorbeeld. Ze verrast Kylie Jenner en haar dochter Stormi Webster met een speelhuis voor haar kleindochter. En dan hebben we het niet over zo'n klein huisje waar je minuscule popjes en meubeltjes in kan zetten. Nee nee, we hebben het over een levensgroot huis waar volwassen mensen makkelijk in kunnen staan. Compleet met voordeur, balkon en een tweede verdieping. Dus.

Kris Jenners kerstcadeau voor Stormi

Kylie Jenner deelde gisteren een vlog waarin ze haar kerstdecoraties laat zien. Op een gegeven moment komt Kris langs met een speciaal cadeau. Wanneer ze het 'huisje' - dat in de tuin van Kylie staat - aan de 22-jarige moeder laat zien, worden ze allebei emotioneel. "Dit laat me denken aan de tijd dat jij een klein meisje was," aldus Kris snikkend. Wat blijkt? Kris heeft de kindermeubels die van Kylie als baby waren teruggekocht. "Ik wil dat jij dezelfde herinneringen hebt met jouw dochter."

Stormi's speelgoedhuis

Wanneer Kris en Kylie vervolgens het cadeau aan Stormi geven, weet de 1-jarige (die in januari 2 jaar wordt) niet wat ze ziet. Eerst kijkt ze vooral heel verbaasd en daarna verschijnt er een brede lach op haar gezicht. Ze krijgt een rondleiding door het huis, waarna blijkt dat er niet alleen een werkende deurbel maar ook een nep haardvuur en een make-uptafel in de kamer staan.

Kylie Jenners kerstvlog

Misschien wel het beste moment van de video: wanneer Stormi op 7:27 de balkondeur voor Kylies neus dichtgooit. See for yourself. Kris Jenner toont Kylie het huisje rond 3:25 en Stormi krijgt de rondleiding vanaf 4:23.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs