Prins Harry en Meghan delen hun eerste kerstkaart met baby Archie

Wat is hij gegroeid!

Meghan Markle, prins Harry en Archie
PoolGetty Images

Het is een kersttraditie onder royals (en trouwens ook bij andere celebrities, zoals de Kardashian-West familie). Ieder jaar verschijnt er een geposeerde gezinsfoto die als kerstkaart dient. Zo ook dit jaar bij onze favoriete royals: prins Harry en Meghan. Wat bijzonder is aan deze foto, is dat het de eerste kerstkaart van het echtpaar is met hun zoontje Archie erbij. En dat levert een ongelofelijk schattige foto op, waarbij we de kleine Archie eens goed van dichtbij kunnen bekijken.

Kerstkaart prins Harry Meghan Markle en Archie

De kerstkaart wordt gedeeld door de Twitter-pagina van The Queen's Commonwealth Trust, een netwerk van jonge gamechangers binnen het Gemenebest van Naties. "We delen alleen maar de schattigste kerstkaart van onze president en vice-president, de Hertog en Hertogin van Sussex. Een heel vrolijk kerstfeest, iedereen!"

Foto baby Archie

De kerstkaart is een GIFje (hoe modern, royals!) en laat een zwart-witfoto zien met een glanzende gouden tekst en fonkelende sterretjes. "We wensen je een heel fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar. Van onze familie aan de jouwe," is er te lezen. Op de foto zien we een grinnikende prins Harry en een breed lachende Meghan Markle. Maar onze aandacht gaat toch echt uit naar de jongste Mountbatten-Windsor. We zien baby Archie - die recht voor de camera is gekropen - verwonderd de lens in kijken. Dit is de eerste keer in maanden dat we de kleine - wiens bijnaam al net zo schattig is als zijn nieuwsgierige gezichtje - van zó dichtbij zien:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst