Het Koninklijk Huis deelt zomerse kerstfoto van het hele gezin

Ze gaan voor een zomerse foto, met een reden

Het Nederlandse koningshuis
Patrick van KatwijkGetty Images

Het is bijna kerstmis, wat betekent dat de kerstkaarten binnenstromen. We zagen eerder al de officiële kerstfoto's van de Kardashian-West clan (waarbij North West in de kaart gephotoshopt moest worden). Ook de kerstfoto van Meghan Markle, prins Harry en de intens schattige Archie kwam voorbij. Om het deze keer maar iets dichter bij huis te houden; het Nederlandse koningshuis deelt haar kerstfoto, die nét iets anders dan normaal is.

Kerstfoto Nederlandse koningshuis

Het Koninklijk Huis deelt de officiële kerstfoto van het Koninklijke gezin op social media. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane poseren in traditionele Spaanse kledij. Ze zijn in Sevilla, waar Willem-Alexander en Máxima elkaar ontmoetten, zo'n twintig jaar geleden.

"Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2020," schrijft Het Koninklijk Huis bij de foto. Daarop volgt traditiegetrouw dezelfde boodschap in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments (de taal die gesproken wordt op Aruba, Bonaire en Curaçao).

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs