De Kardashians krijgen bakken kritiek vanwege dure kerstcadeaus

De 1-jarige Stormi kreeg nog het meeste

Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner en Kim Kardashian
Dimitrios KambourisGetty Images

De Kardashians hebben money, and you know it. Ze geven niet alleen bakken met geld aan zichzelf uit, maar verwennen hun kinderen ook met de duurste en meest luxe cadeaus. Met kerst pakte de familie - zoals we van ze gewend zijn - extra groots uit voor de nieuwe generatie Kardashian-Jenners. Niet iedereen is daar even blij mee; de celebrity-familie ontvangt een hoop kritiek op hun cadeau-keuzes.

Kylie Jenners kerstcadeaus voor Stormi

Het begon een paar dagen geleden, toen Stormi Webster een enorm speelhuis cadeau kreeg van Kris Jenner. En dan bedoelen we niet zo'n poppenhuis waar mini-meubels en Barbie-poppen in passen. We hebben het over een tuinhuis met twee verdiepingen, een balkon en een voordeur.

De echte ophef ontstond op het moment dat Kylie Jenner haar 1-jarige dochter (in februari 2020 wordt ze 2 jaar) een diamanten ring cadeau gaf. Dat is nog niet alles: Stormi krijgt ook een paard (jep, een levensecht, ademend paard) én een paar Birkin-tassen van haar moeder.

De geschokte reacties stromen binnen op social media: "Dit is belachelijk," schrijft een Twitteraar. "Ik weet dat mensen voor hun geld werken, maar al dit geld had besteed kunnen worden aan mensen te eten geven, ziektekosten te betalen of bomen te planten."

Kim Kardashians cadeau voor North West

Niet alleen Kylie Jenner krijgt kritiek vanwege haar cadeau-keuzes. Ook Kim Kardashian en Kanye West liggen onder vuur. Zij gaven hun dochter North West een jack cadeau dat Michael Jackson op de 65e verjaardag van Elizabeth Taylor droeg. De ophef gaat niet zozeer over de prijs van het cadeau (dat rond de €60.000 euro ligt), maar over de vorige bezitter van het kledingstuk. Men vindt het cadeau ongepast, aangezien Michael Jackson meerdere malen beschuldigd is van kindermisbruik.

Kourtney Kardashians kerstcadeau voor haar kinderen

Ten slotte stromen de reacties binnen op Kourtney Kardashians social media. De oudste Kardashian gaf haar kinderen een puppy voor kerst. Instagrammers nemen aan dat de komst van de nieuwe pup betekent dat hun oude hond, Honey, weg moet. "Je zou geen honden moeten bezitten, nieuwe honden moeten kopen en ze dan weg moeten doen. Het is belachelijk," reageert iemand verontwaardigd. Kourtney reageert zelf op alle ophef: "Wow, wat een negativiteit. We hebben Honey nog, maar dank voor je aannames. Ik denk dat je zo doet, omdat de kerstman je dit jaar heeft overgeslagen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst