Sla je slag! Channing Tatum is op déze dating-app gesignaleerd

DIT IS VERDOMME JE KANS, WAT DOE JE HIER NOG?

Channing Tatum dating app
Kevin WinterGetty Images

Je weet al langer dat Channing Tatum de ware voor je is, maar hoe ga je hém ervan overtuigen? Nou, dit is je kans: na zijn break-up met Jessie J is de sexy acteur op zoek naar liefde. En omdat het bijna 2020 is, doet hij dat ook gewoon - net als het plebs - via een dating app.

Vorige week werd al bekend dat Channing (39) weer op de markt is, na een paar maanden daten met zangeres Jessie J (31). Volgens verschillende bronnen probeert hij nu een nieuwe vlam te vinden via dating app Raya, de app speciaal voor 'leden van de entertainment industrie'.

Volgens bronnen van Us Weekly heeft de Magic Mike-ster op zijn profiel staan: 'And yes, I used to be a stripper. Sorry.' met de emoji die zijn schouders ophaalt. Het liedje op zijn profiel is Brown Sugar van D'Angelo. Sexy.

Over Raya

Je denkt misschien: leuk dit, maar waarschijnlijk is het een nepprofiel. Nou, die kans is klein. Dating-app Raya is namelijk speciaal voor mensen uit de entertainment-industrie, wat er eigenlijk op neerkomt dat het vooral voor de rich, important and famous is weggelegd. Raya heeft namelijk een enorm strenge selectieprocedure waarbij je uitgenodigd moet worden door andere gebruikers én je profiel streng gecontroleerd wordt door een commissie voordat het online gezet wordt. Brb, we gaan even onze zoekafstand op 9000 km zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs